dimecres, 23 d’octubre del 2013

Presentació del FEU al IES Josep Lluís Sert de Castelldefels



Aquest cop, al IES Josep Lluís Sert de Castelldefels, el FEU hem fet una xerrada als alumnes de batxillerat explicant els diferents punts que recull la llei LOMCE. Hem tractat des de la pèrdua de democràcia interna als instituts, fins al sistema d'avaluació de centres, professors i alumnes, passant pel nou títol de Formació Bàsica que assegura un nivell d'explotació laboral que supera tots els límits imposats per ara. 




La resposta de l'alumnat davant la presentació ha sigut realment positiva, mostrant unes extraordinàries ganes d'organitzar-se i lluitar enfront l'actual sistema educatiu. A tots els alumnes del IES Sert i tota secundària en general, els convidem a unificar forces utilitzant com a eina el FEU, per tal de crear una organització de base que lluiti per aconseguir un model educatiu que no obeeixi als interessos d'una oligarquia econòmica, sinó tots nosaltres, els fills d'obrers.
 

De la mateixa no són pocs els companys estudiants del IES Josep Lluís Sert que acompanyaran i s’afegiran al bloc del Front Estudiantil unitari que demà serà present a la manifestació per l’educació pública i de qualitat. Estudiant de batxillerat, afegeix-t’hi tu també!