divendres, 13 de desembre del 2013

Mobilització FEU UAB 12/12/2013

El dijous, 12 de desembre s'ha produit a la UAB una mobilització promoguda pel Front Estudiantil Unitari. L'objectiu era fer treball concret a cada aula, a peu de facultat, de manera que el FEU fos una eina útil a l'estudiant que té problemes en el seu dia a dia a la universitat. 


Durant deu dies els militants del FEU a diverses facultats han estat recollint signatures exigint una serie de reivindicacions -que giraven al voltant de l'eix central de reclamar més finançament a la universitat pública, i d'aquesta cap a les facultats- per organitzar el dijous una marxa amb la finalitat de fer l'entrega de signatures al rectorat.





Davant del rectorat s'han pronunciat algunes paraules en defensa de la universitat pública i explicant de nou l'objectiu de la campanya. La marxa havia d'acabar en aquest indret, però finalment ha girat cua per tornar a una Plaça Cívica atestada de gent, on militants del FEU han expressat amb un megàfon la seva solidaritat amb els detinguts aquell mateix dia d'altres sindicats i associacions estudiantils.