dimarts, 21 d’abril del 2015

La comunitat educativa es vesteix de dol

Tota la comunitat educativa i la societat en general ens vam sentir consternats per la tragèdia que va succeir a un institut de la Sagrera, on un jove de segon d’ESO va irrompre amb una ballesta provocant una mort i quatre ferits.

Des del FEU, volem expressar la nostra solidaritat i el nostre dol amb els afectats, especialment amb els familiar del professor que malauradament ha mort en aquest incident i a tota la resta de la comunitat educativa del centre. Donem suport a tots els actes de recolzament que es facin els propers dies.

Aquests incidents es podrien evitar si els centres tinguessin més recursos per fer un seguiment més personalitzat dels alumnes, no   només a nivell acadèmica sinó també a nivell emocional i psicològic, que moltes vegades també pot afectar al rendiment de classe dels estudiants.

Això només es pot fer si garantim la presència a cada centre d’estudis d’un equip docent i de suport suficient per a cobrir totes les necessitats d’aquests establiments, així com que aquest posseeixi unes capacitats suficients per a dur a terme la seva labor docent.


L’educació no només ha de servir per dotar de coneixements acadèmics als estudiants, també s’han de formar persones crítiques i es necessari dotar dels recursos que calguin perquè es pugin desenvolupar aquestes tasques.


Imatge de la concentració/minut de silenci convocat pel FEU a la facultat d'FTI de la UAB.